Uratarinat

#BECOMEYOURPOTENTIAL

Mikä on hyvä asenne työnhaussa?

Asenne on merkittävä vahvuus työnhaussa tänään! On tilanteita, joissa oikealla asenteella varustettu hakija valitaan, vaikka käytännön kokemus työhön ei vastaakaan kaikkia asiakkaan toiveita.

Asenne tulee sinusta itsestäsi. Sisäisestä minästä, elämänkokemuksesta, motivaatiosta. Myös ympäristötekijät vaikuttavat siihen, miten koemme asioita elämässä yleisesti. Nämä kaikki asiat vaikuttavat motivaatioon ja tavoitteiden saavuttamiseen. Joustavuuteen – haluun tehdä.

Tuija Tenhunen Mikä on hyvä asenne työnhaussa?

Miksi jättäisin unelmani toteuttamatta?

Jokaisella meistä on unelmia. Jokaisella meistä on tavoitteita. Mutta kuinka moni meistä uskaltaa tavoitella niitä? Miksi emme tartu tilaisuuksiin toteuttaa asioita, joista haaveilemme? Usko minua, se vaatii työtä ja päättäväisyyttä, mutta unelmat voivat toteutua.

Älä anna kenenkään uskotella sinulle ettet pysty siihen. Äläkä missään nimessä uskottele itsellesi näin. Sinä olet vastuussa siitä, mitä tapahtuu. Sinä itse olet vastuussa unelmistasi. Eikä sillä ole väliä, mihin nämä unelmat liittyvät: opintoihin, unelma-ammattiin, omaan kotiin, matkustamiseen, painonpudotukseen...

Kohti omia unelmia! Mikä on lause, joka antaa sinulle voimaa ja kannustaa puskemaan eteenpäin? Millä sanoilla sinä motivoit itseäsi päästäksesi lähemmäksi määränpäätäsi? Jalkauduimme Helsingin kaduille haastattelemaan ihmisiä ja keräämään heidän voimalauseitaan. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa ja saat päiviisi energiaa hyväksi havaittujen mottojen kautta!

Jokainen matka alkaa ensimmäisellä askeleella

Motivoiko sinua? Vai onko mielessäsi parempi? Jaa motivaatiolauseesi ja voit voittaa!

Mikä on lause, joka antaa sinulle voimaa ja kannustaa sinua puskemaan eteenpäin kohti omia tavoitteitasi? Onko sinulla ohjenuora joka on läsnä tekemisessäsi? Jaa motivaatiolauseesi, inspiroi muita ja olet mukana Urheilijan Taivas+Helvetti kirjan arvonnassa.

Lause voi olla oma aivoituksesi tai vaikka jo lähes loppuun kulutettu klisee, jonka kaikki tuntevat – tärkeintä on, että jakamasi sanat auttavat sinua pitämään fokuksen selkeänä ja puskemaan eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Osallistu jakamalla lauseesi Twitterissä tai Instagramissa #unelmienmahdollistaja.