Kohtaan jatkuvasti spekulointia siitä, onko golf urheilua vai ei. Itse spekuloinnilla ei ole juurikaan merkitystä, mutta oma kokemukseni on, että kilpagolfissa ei pärjää ilman hyvää fysiikka.  Nykypäivänä annat haastajillesi mielettömän etumatkan, jos välttelet sitä. Pääkiertueilla (European Tour, PGA-tour) pelaajat pelaavat 25-35 kilpailua kauden aikana. Kilpailut pelataan joka viikko uudella alueella ja matkustaminen tulee tutuksi. Matkustaminen itsessään vie paljon energiaa ja aikaa. Tämän jälkeen pitäisi pystyä pelaamaan viikosta toiseen golfia omalla

Kisatunnelmissa Espanjan lämmössä Unelmien Mahdollistaja -tiimin golfari Albert “Hippu” Eckhardt on rantautunut Suomen armeijasta aurinkoiseen Espanjaan, jossa hän treenaa ja pelaa neljässä kipailussa. Minkälaiset kisafiilikset Hipulla on? Katso videotervehdys!

Videoterveiset armeijasta

Miltä näyttää Unelmien Mahdollistaja -tiimin golfari Albert "Hippu" Eckhardtin vuosi 2016 ja kuinka häneltä onnistuu urheilun ja armeijan yhdistäminen? Katso Hipun lähettämät videoterveiset armeijasta!

Fiiliksiä armeijan alokasajalta

Noniin, armeija on pyörähtänyt käyntiin Santahaminassa urheilujoukoissa. Rehellisesti sanoen en tiennyt etukäteen millaista armeija tulee olemaan ja nyt ensimmäisen 9 viikon aikana, eli alokaskauden ajan, olen saanut hyvin kiinni toiminnan pääpiirteistä ja osaan pysyä perässä.

Albert Eckhardt armeija

Urbaani Golf oli lyhyesti sanottuna todella siistiä tehdä!

Olen pelannut ja treenannut ympäri Suomea ja maailmalla, mutta pakko sanoa että tämä oli erikoisin ympäristö. Se on totta, että kaupungin yllä pelaaminen eroaa paljon omasta pelaamisesta. Lyödessä katolta katolle tai katolta ikkunasta sisään toimistoon, näkymät olivat huonot ja olosuhteet epätyypilliset. Kuinka usein olen suunnitellut lyöntiä Kampin Autotalon katolta? En koskaan.

Golf on intohimoni

Albert ”Hippu” Eckhardt on 20-vuotias ammattilaisgolffari. Hän voitti European Young Masters -kilpailun vuonna 2010 ja tähtää kansainväliseen uraan. Hippu unelmoi isojen kilpailuiden voittamisesta omalla persoonallisella tyylillään.

Kaikki alkoi lapsuudesta

Innostuin golfiin lajina vanhempieni kautta. Halusin jo todella nuorena mukaan seuraamaan kaikkia vanhempieni pelejä, ja ilmoitin aina välittömästi heidän epäonnistuneen lyöntinsä jälkeen minne olisin itse lyönyt. Nopeasti pääsinkin itse lyömään harjoitusalueilla, ja isän työmatkalla ulkomailla sain ensikosketuksen itse peliin. Sen jälkeen innostukseni lajia kohtaan on kasvanut valtavaksi ja jatkaa kasvamistaan.